708.246 afslag …

708.246 afslag …

708.246 afslag … 1883 1416 Jesper Møller │ Creating Job and Life

Vær glad for dine afslag…
Nej… Vær lykkelig!
… og dybt, dybt taknemmelig!

Der er ca. 14.454 ledige job på Jobindex i dag! Det siges, at der i gennemsnit er 50 ansøgere pr. job. Det betyder, at der i alt vil være ca. 722.700 ansøgere! Da kun 14.454 af disse ansøgere bliver tilbudt en stilling, vil der være ca. 708.246 ansøgere, der får afslag på det job, de søger!

 

Er du én blandt dem?

Eller du har måske prøvet det? At få afslag på et job, som du virkelig gerne ville have? Og hvor du oplevede, at din profil matchede perfekt – du var som skabt til jobbet – det VAR drømmejobbet!

Du blev måske ikke engang inviteret til jobinterviewet vedr. stillingen, hvor du med sikkerhed ville have ‘solgt dig selv ind’ eller i det mindste have fået CHANCEN – og det til trods for, at du havde gjort dig virkelig umage, brugt hele netværket, læst alt om virksomhedens strategi, kunne deres værdisæt i ‘søvne’, og overholdt alle anbefalede moderne ‘Sådan søger du job’ – forskrifter, og til og med lavet visualiseringsøvelser som ‘Forestil dig, at du allerede HAR jobbet!

Men nix! Du fik ikke jobbet! Det var en anden, der satte sin underskrift på ansættelses-kontrakten!

Drømmen om jobbet forsvandt på bare et sekund, da mailen med afslaget lå i mailboxen!

Kan du huske fornemmelsen? Ærgrelsen? Frustrationen? irritationen? Ked-af-det-heden?

Vær dybt, dybt taknemmelig!

Vi har prøvet det, mange af dine venner har givetvis prøvet det, og hundredetusindvis af andre har prøvet det.

Og du har måske også? I så fald – vær taknemmelig! Ikke bare glad og lykkelig! Men dybt, dybt taknemmelig!

 

Farvel! Igen …

Vi har oplevet så mange mennesker, sige ja tak til jobs som på ingen måde matchede deres værdier og mindset – ej heller kompetencer. Uden at reflektere eller overveje hvad jobbet skal bidrage med til sit liv, må mange desværre se sig opsagt eller selv sige sit nye job op inden for kort tid! De sender kroppen på jobbet, men sjælen…den glemmer de!

Dit livs mod – sæt pris på!

Derfor; sæt pris på dine ærgerlige og frustrerede følelser. Det beviser, at du er et engageret menneske og har mod på at give noget til verden. Det beviser, at du rigtig gerne vil ud at bidrage med dine kompetencer og bruge dig selv! Anerkend din entusiasme, din energi og dit livs mod. Tak dig selv og vær god ved dig selv. Du er unik!

Wow! Tæt på!

For hvert afslag du får, får du muligheden for at gå VIRKELIG tæt på dig selv og arbejde med de følelser, der ligger bag dine ærgerlige og frustrerede følelser.
Hvad spejler de? Hvad vil de gerne hjælpe dig til at indse? Hvordan kan de være med til at udvikle dig og din personlighed? Hvordan kan de støtte dig og give dig indsigter, der får dig endnu tættere på dig selv og din passion? Hvad fortæller de dig om din rejse her til i livet? Hvordan kan de være med til, at du kommer tæt på dine overbevisninger – dem som gavner dig, men også dem som måske er skabt af frygt og angst for ikke at være god nok? Hvordan kan de være med til at give dig styrke og tro på, at dine tanker skaber dine følelser – og at dine følelser skaber dine handlinger? Hvordan kan dine følelser give dig indsigt i, hvordan du skaber dit liv og alle de omstændigheder, der er rundt om dig?

Tak kære virksomhed!

Pludselig vil du opdage, at det er dig, der bestemmer i dit liv, og at du bestemmer, hvordan du vil mødes med verden. Du vil opleve, at verden, når du bliver bevidst om, hvordan dine tanker og følelser skaber og påvirker dit liv, vil begynde at vise sig for dig på en helt ny måde.
Du vil være taknemmelig, fordi afslaget fra virksomheden har givet dig mulighed for at arbejde med dig selv og finde ind til dine værdier og din dybeste passion. Og du vil takke virksomheden for afslaget, fordi du nu kan takke JA, til det PERFEKTE job, NÅR DU ER PARAT!
Og JA, når du fortsat styrker anerkendelsen og tilliden til dig selv, så dukker det rette job op.

Der er noget, vi skal!

Vi oplever det hele tiden! Hver dag! Hver time! Vores liv og vores arbejde består faktisk af disse oplevelser, hvor det, vi tænker og føler, responderer med det vi får! Vi oplever det, fordi vi er blevet opmærksomme på, at de ting der sker rundt om os, er ting, vi på en eller anden måde tiltrækker og ønsker skal ske! Fordi der er noget, vi skal! Noget andet, end det vi lige troede!

Og vi er blevet opmærksomme på, at alle de mennesker, vi arbejder med, har det på samme måde!

Når vi spørger dem ‘Hvad er din egen overbevisning om, hvorfor du er i den situation, du er?’, så kender de alle sammen svaret. De tøver ikke engang! De VED, at de står i en situation, som de har skabt, og som giver dem muligheden for at lære mere om dem selv.

Choose Love over Fear

Som nævnt tidligere vil der i dag være ca. 708.246 ansøgere, der får afslag på det job, de søger!

Tænk hvor mange taknemmelige mennesker der ville være rundt om os, hvis hver enkelt af disse ansøgere så afslaget som en gave og en mulighed for selvudvikling?!

I believe that every single event in life happens
in an opportunity
to choose love over fear.
– Oprah Winfrey

 

Vi er med til at inspirere og bygge bro mellem det intellektuelle og ubevidste i den nye tid. Vi arbejder med mennesker, der søger deres inderste kald og potentiale og tør lade sine vinger folde ud.


Supply Magasinet

GLÆD DIG! Vores næste SUPPLY Magasin udkommer i oktober.

Læs vores seneste nummer. 

Supply Magasinet
Barbara Scheel & Jesper Møller

Jesper Møller
www.creating-job-and-life.dk