Mine ydelser – Fokus, forløb & perspektivering

Personlig sparring, der styrker dit mindset til bevidst nærvær, afklaring og handlekraft

1:1 Forløb & Sessioner

Individuelle forløb på 3-6-9-12-15-18 møder, der har til formål, at du med udgangspunkt i valg af fokus og den konkrete situation får taklet udfordringerne og skabt rette helhedsløsning for dig.

Rammerne: Sessionerne gennemføres som fysiske møder, Walk the Talk sessioner eller online møder. De fysiske møder foregår på mit kontor – eller i den professionelle ramme hos Ledernes KompetenceCenter  – eller ude i din virksomhed, der forestår lokalebookning og forplejning. Kontakt mig gerne for afklaring, uddybning af forløb og pris.

Adhoc rådgivning og sparring

En samtale og sparring, der støtter dig i din konkrete her/nu situation. Formålet er, at du får styrket din helhedsperspektivering og selvindsigt i relation til udfordringen, så du derved får skabt overblikket og truffet rette valg og handling.

Rammerne: Sessionen foregår over telefonen eller online. Kontakt mig gerne for afklaring, uddybning og pris.

Workshops

En eller en række af 1/2-dags eller 1/1-dags workshops, der har til formål at støtte jer i virksomheden med henblik på at blive styrket i den videre retning.

Rammerne: Virksomheden står for lokalebookning og forplejning. Forløbet skræddersyes i dialog med jer i virksomheden eller dig som opdragsgiver. Kontakt mig gerne for forløbsafklaring og prisramme.

Feedback fra Mimi,
én af mine kunder

Mimi R, Projektkoordinator, GDPR (givet samtykke)

Jeg kontaktede Jesper, da jeg var træt af at gå til samtaler og ikke kom videre i processen.

Efter mange op- og nedture startede jeg meget skeptisk, da Jesper snakkede om, at man skulle ’tro på processen’. Det mente jeg nu selv, at jeg havde gjort længe, så hvad nyt, var der i det, tænkte jeg. Men som arbejdet med Jesper skred frem, kunne jeg se, hvor meget det hjalp at tro på og have tillid til processen. Dét at arbejde med mine værdier, prioritere mine jobønsker, gå ture og tale med mig selv. Pointen var at jeg skulle kende mig selv så godt, at jeg altid kunne fremhæve en værdi eller en case. Og selvom jeg i begyndelsen ikke fandt, det battede særlig meget i min hjerne, virkede det simpelthen fantastisk!

Jeg kom ud på en længere rejse med mig selv og som resultat af hele procesforløbet fik jeg drømmejobbet uden for mit hidtidige felt efter 5 seancer hos Jesper. Så spørg mig lige, hvem jeg sidenhen IKKE har anbefalet ham til!?

Det var alle pengene værd!

Del denne side / websitet
på de sociale medier

Finder du denne side / dette website relevant for en person i dit netværk, så del gerne …