Chok Release Metoden

Søger du støtte og forløsning gennem Chok Release Metoden, er jeg certificeret Chok Release Master hos Chok Release Academy v/Nadia Ferhat.

Chok Release metoden er en enkelt og tilgængelig måde at arbejde sig fra at være et fastlåst til et frigjort menneske.

Når vi er forhindrede i at folde os ud som de mennesker, vi er inderst inde, så er det ofte forbundet med, at der sidder et chok fast i vores nervesystem. Når vi møder noget, der minder om det chok, går kroppen i alarmberedskab og lammer samtidig al naturlig aktivitet, fordi der er fare på færde.

Hvordan et chok udløses, og hvad det skyldes, er naturligvis en subjektiv oplevelse hos det enkelte menneske.

Hvis et chok ikke bliver forløst, så vil nervesystemet generalisere og tro, at lignende situationer er lige så farefulde.

Chok Release metoden sikrer, at nervesystemet bliver opdateret, så det reagerer på nutiden og ikke længere er bundet af tidligere måder at reagere på. Oplevelserne forsvinder ikke, men arkiveres i skuffen.

Disse fastlåste chok-reaktioner påvirker det sociale liv i privatlivet og på arbejdspladsen, koncentrationsevnen og den naturlige evne til at omstille sig og tackle hverdagen.

De fleste, der føler sig fastlåst og handlingslammede, holder det inde i sig selv og er skamfulde over det. Nogle mister både arbejde, venner, børn og ægtefælle.

Hidtidige erfaringer viser, at det er vigtigt at arbejde med chok, og Chok Release metoden har virkelig gode resultater i arbejdet med at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og få det forløst.

Der er mange mennesker med angst, fobier, PTSD, depression og stress, hvor det viser sig, at det er et chok, der er rodnet for de reaktioner, de har. Derfor er det vigtigt at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og hjælpe den ramte til at få det forløst.

Ved at skabe forståelse for de kognitive reaktioner er Chok Release med til at skabe nye strategier for handlingsmetoder og redskaber, så man igen kan være tryg i en omskiftelig hverdag.

Kilde: nadiaferhat.com

DEL WEBSITE: