Du kan miste dit job, men ikke dit kald!

Du kan miste dit job, men ikke dit kald!

Du kan miste dit job, men ikke dit kald! 1280 978 Jesper Møller │ Creating Job and Life

Kender du følelsen af at være bange for at miste dit job? Og kender du samtidig følelsen af, at du føler dig helt forkert og ‘fanget’ i netop selvsamme job, som du er bange for at miste?

I så fald er du ikke alene! Følgende forfattere siger:

 

Du kan miste dit job, men ikke dit kald.
Forfatter Marianne Williamson

Et Job kræver, at du passer ind i en form.
Et kald afpasser sig efter dig.
Forfatter Rebecca Campbell

 

Rigtig mange af os har oplevet eller oplever lige nu, at vi ikke bruger os selv på en måde, som vi ønsker, og som gør os glade, tilfredse og lykkelige.

Vi føler os bundet til omkringliggende og udefrakommende omstændigheder og glemmer, at det faktisk er os selv, der har ansvaret for, hvordan vi har det og føler os. I vores angst for at miste vores job, forsøger vi at overbevise os selv om, at vi passer ind i en bestemt kontekst, selvom vi måske mistrives, og vi glemmer fuldkommen at lytte til vores krops symptomer og vores sinds signaler.

Vi glemmer måske, at vi på et tidspunkt havde store forventninger til os selv, vores liv og arbejdsliv, og at vi glædede os til at komme ud i verden og være med til at gøre en forskel. Vi glemmer måske også, at vi rent faktisk havde enormt meget energi og drive og var fuld af iver og lyst efter at kaste os ud i arbejds-opgaver og bidrage med vores ypperste tilegnede og tillærte kompetencer.

Måske har vi rent faktisk glemt, hvordan og hvornår det var, at vi mistede vores drive og gnist og vores følelse af vores ‘kald’. Og måske har vi glemt det med vilje?  For det er nu engang ret praktisk at glemme disse følelser, når man befinder sig i hamsterhjulet og mistrives.

Men du kan finde tilbage til dit ‘kald’.

Du kan finde tilbage til det, som du brænder for, og det som din krop og dit sind kontinuerligt forsøger at få dig til at gøre. Du kan rent faktisk finde tilbage til den tilstand, hvor du følte, at hele verden stod ‘ åben’ for dig, og leve det liv du drømmer om.

Det kræver blot, at du har modet, viljen og tør lytte. Lytte til din indre stemme og overgive dig til dig selv.

Flow

Vi ved både fra os selv og fra vores kunder og kandidater, at det kræver mod at have mod! Vi ved, hvad det vil sige at træde ud i uvisheden og at være nødsaget til at forfølge sin intuition. Vi ved også, hvor meget flow vi kan skabe, når vi tør lytte til os selv.

Lyt til dine inderste tanker.
Mærk hvad de gør ved dig og dit flow.

Læs om Kristina Trolle, og hvad der skete for hende, da hun slap angsten og fulgte sin intuition og sit kald, i vores SUPPLY Magasin. Klik her

SUPPLY Magasinet

SUPPLY Magasinet er en direkte konsekvens, af det vores kunder og kandidater minder os om gang på gang. Nemlig de eksistentielle ting i livet og at finde ‘tilbage til sig selv.’

Vi er hoppet ud i det og har produceret et magasin, som er et add-on og et supplement til den ordinære tænkning og de almindelige værktøjer inden for Outplacement, Karriererådgivning, Work Life Coaching. Magasinet er til for at inspirere dig.

Magasinet går ’spadestikket dybere’ og bidrager til den moderne udvikling af dig som menneske, som leder og medarbejder, der søger den dybe mening med arbejdet og livet.

Læs magasinet her.

Ascension Supply Magasinet
Barbara Scheel & Jesper Møller

Jesper Møller
www.jespermoeller.dk