Outplacement er et ‘livstjek’

Outplacement er et ‘livstjek’

Outplacement er et ‘livstjek’ 1280 853 Jesper Møller │ Creating Job and Life

“Outplacement handler om meget mere end cv, ansøgning og jobsamtale.”

“De fleste kandidater er positivt overraskede over, hvor mange perspektiver der bringes i spil. Alt sammen med fokus på, at du som kandidat bliver skarp og afklaret på dig og mod rette match af job.

Du kan være i vidt forskellige situationer. Måske har du været udfordret på dine værdier, eller er i tvivl om dig selv, dine kompetencer og dit fokus? Muligvis ønsker du en balance mellem job og privatliv, eller har et ønske om at få styrket din autenticitet såvel fagligt som personligt?

Gennem hele forløbet vil jeg i dialog med dig bringe relevante temaer i spil – suppleret med en personlig handlingsplan fra gang til gang.

Du bliver under hele processen skærpet i dit indre lederskab, dig som person, og dine karrieremål. Alt i alt styrket i din navigation i en hastig omskiftelig og kompleks verden – på vej mod større mening.”

Det var min respons til Peter Jacobsen, da han spurgte ind til mit take på Outplacement. Peter Jacobsen er Markeds- og Fagansvarlig i Ledernes KompetenceCenter, som jeg har samarbejdet med gennem mange år. Indslaget lagde Peter Jacobsen op på LinkedIn 2022.03.15, og som han videre skrev:

Hvad er dine erfaringer med Outplacement?

Jesper Møller er én af de dygtige, engagerede konsulenter på landsplan, som dagligt arbejder med ledere, der skal videre i deres karriere efter jobophør og som Ledernes KompetenceCenter samarbejder med.

Læs mere om Outplacement her: https://www.lederne.dk
og yderligere om Jesper’s take her: https://jespermoeller.dk

#LedernesKompetenceCenter #Outplacement #Ledercoaching