Så simpelt er det – Eller?

Så simpelt er det – Eller?

Så simpelt er det – Eller? 1511 1024 Jesper Møller │ Creating Job and Life
Det, der interesserer dig lidenskabeligt,
er ikke tilfældigt. Det er dit kald.
– Coach Fabienne Fredrickson

Vi præsenteres dagligt for artikler med historier om mennesker, der følger deres kald – og i alle artiklerne kan man læse, at kaldet følges, fordi den enkelte bare ikke kan lade være!
Det lyder simpelthen så nemt og let! Når man læser nærmere i artiklen, finder man så ud af, at det ikke er så simpelt endda.

At følge sit kald er en rejse! Nogle starter som helt små, og ved bare hvad de vil være, når de bliver store! Sådanne mennesker er ikke i tvivl, og de forfølger deres kald med stort drive, entusiasme, mod og vilje, også selvom det kan have konsekvenser. De kan give afkald på samvær med familie og venner og rejse til verdens ende for at føle sig tæt på deres kald. Det ligger ligesom i blodet. Vi ser dem allevegne, og vi ‘lever’ ofte gennem dem. Sportstjerner, kreative kunstnere, musikere, digtere, forfattere, spirituelle vejledere er bare nogle få eksempler på mennesker, der forfølger deres kald. Deres successer, op- og nedture suger vi til os, fordi vi kan mærke, at de er i et med deres kald. Vi drages af deres beslutsomhed, lidenskabelighed og kærlighed til deres kald.

Du kan ikke modtage nogen større gave
end at følge dit kald.
Det er grunden til at du blev født,
og det er sådan, du bliver mest levende.
– Oprah Winfrey

Andre, som for eksempel rigtig mange af de kandidater vi har i vores outplacement og karrierecoachingforløb, finder først ud af, hvad deres kald er, når de er tæt på at ‘brænde ud’ i deres job, eller værre; når de er blevet opsagt.
Når vi møder dem første gang, ved de ofte ikke, hvad deres kald er, og er i tvivl om de overhovedet har noget?
Tit vil disse mennesker begynde at remse alt det op, som de ikke ønsker at lave, når man spørger til deres kald. At definere sit kald, kan være en stor udfordring og ikke nogen nem opgave.
For de der imidlertid kan definere deres kald, kan det samtidig være så angstprovokerende at skulle tale om det, eller overhovedet tænke på at forfølge det, at de straks begynder at se alle barrierer og problemer og ‘taler sig’ væk fra kaldet igen.

Anerkendelse & Magi

Ikke desto mindre, sker der noget magisk, når vi begynder at arbejde med os selv, vores ønsker og behov. Ved at åbne langsomt op for vores indre tanker, følelser og intuition, vil disse som ‘usynlige’ stemmer støtte og guide os til nogle muligheder, hvor vi kan sætte os selv i spil i et job og i sammenhænge, der vil bringe glæde og gøre os lykkelige.
Anerkendelsen af os selv, vores værdier, drømme, ønsker, kompetencer og ressourcer er første step på vejen til at finde frem til det, der interesserer os lidenskabeligt.

Så …er det så simpelt? Ja, når vi tør!

Lyt til dine inderste tanker og
mærk efter hvad der ‘kalder’ på dig.

I vores SUPPLY Magasin kan læse om nogle mennesker, der har valgt at følge deres kald.

SUPPLY Magasinet

SUPPLY Magasinet er en direkte konsekvens, af det vores kunder og kandidater minder os om gang på gang. Nemlig de eksistentielle ting i livet og at finde ‘tilbage til sig selv.’

Vi er hoppet ud i det og har produceret et magasin, som er et add-on og et supplement til den ordinære tænkning og de almindelige værktøjer inden for Outplacement, Karriererådgivning, Work Life Coaching. Magasinet er til for at inspirere dig.

Magasinet går ’spadestikket dybere’ og bidrager til den moderne udvikling af dig som menneske, som leder og medarbejder, der søger den dybe mening med arbejdet og livet.

Læs magasinet her

Supply Magasinet
Barbara Scheel & Jesper Møller

Jesper Møller
www.jespermoeller.dk