Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

I mit virke støtter jeg mange mennesker, der bliver forskelligt udfordret professionelt som privat, og som ønsker at få løst deres konkrete situation. Et stigende antal er samtidig søgende efter meningen med livet, tilværelsen og ambitiøse efter kvantespringet.

Gennem nyhedsbrevet vil jeg fremadrettet dele relevant information, læringer og tiltag for forskellige fokusområder. Her vil jeg linke til mine websider, dele relevante casehistorier, mine egne historier og konkrete links til inspiration og videoer, som jeg selv inspireres af.

Det vil inkludere egne oplevelser og fortællinger om konkrete situationer, der bragte mig ud over kanten – men som set i et bagudrettet læringsperspektiv har givet mig de største intuitive læringer, som jeg anvender i mit virke, og som i dag er mine største styrker.

Nyhedsbrevet bliver udsendt, når jeg har noget på hjertet – op til 10 gange om året.