Ud af boxen

Ud af boxen

Ud af boxen 800 796 Jesper Møller │ Creating Job and Life

‘Morten var tidligere CEO. Han var total udbrændt og havde fuldstændig ’mistet sig selv’, da han opsøgte os i januar i år.

Knap et år havde han været uden job. Han fortalte, at han havde været udbrændt, den dag han forlod sit job, og trods tiden der var gået siden, havde han stadig den samme følelse i kroppen. Han havde mistet gnisten til at komme tilbage til arbejdsmarkedet, og var i tvivl om han overhovedet var i stand til varetage et job igen, og især et job på samme niveau som tidligere. Hans udtryk i ansigtet og hele hans kropsholdning vidnede om, at han var nedtrykt og i ubalance…

Jeg har mistet min identitet.
Jeg ved ikke, hvem jeg er, og hvad jeg kan.
Jeg føler, jeg er en færdig mand. Jeg føler det,
som om jeg sidder i en ‘box’ og kan ikke komme ud! …

Efter 6 outplacement-møder, hvor vi gik ‘spadestikket dybere’, var Morten igen på bane og landede i april måned i år en toppost…’

Morten er hovedpersonen i vores første artikel i vores online SUPPLY Magasinet.

Her kan du læse artiklen i sin helhed.

SUPPLY Magasinet

SUPPLY Magasinet er en direkte konsekvens, af det Barbara og mine kunder og kandidater minder os om gang på gang. Nemlig de eksistentielle ting i livet og at finde ‘tilbage til sig selv.’

Vi er hoppet ud i det og har produceret et magasin, som er et add-on og et supplement til den ordinære tænkning og de almindelige værktøjer inden for Karriererådgivning, Outplacement og Coaching. Magasinet er til for at inspirere dig og går ’spadestikket dybere’ og bidrager således til den moderne udvikling af dig som leder og medarbejder, der søger den dybe mening med arbejdet og livet.

 Tjek vores magasin ud på dette link.

Supply Magasinet
Barbara Scheel & Jesper Møller

Jesper Møller
www.jespermoeller.dk