Velkommen til 2021!

Velkommen til 2021!

Velkommen til 2021! 1280 960 Jesper Møller │ Creating Job and Life

Endnu et år er ved at folde sig ud, og på samme tid befinder vi os i et uforudsigeligt og surrealistisk scenarie. 

Et terræn hvor parametrene hele tiden ændrer sig, og hvor vi med hver vores virkelighedsopfattelser og vidt forskellige holdninger bringer os i spil og navigerer med afsæt i det, vi tror på. Kontrasterne er på bane! Ingen af os kender retningen og konsekvenserne i forhold til det terræn, vi kommer til at lande i lige om lidt. Og hvad kommer det til at betyde for hver af os?

Set i bakspejlet til nytåret 2019/2020, havde jeg nok ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvilke udfordringer 2020 ville bringe, da jeg forventningsfuldt gik ind i det. Jeg kom igennem det – og jeg er overbevist om, at når hverdagen forhåbentlig normaliserer sig, vil vores udsyn på terrænet – som du og jeg befinder os i – muligvis være væsentligt ændret? Forventningerne til jobbet og livet, og det der før gav mening, nødvendigvis ikke længere gør det!

For en del af os vil det vi gennemgår nu formodentlig få indflydelse på et ændret ståsted i os selv? En ændret indsigt? Erkendelse af vigtige værdier og det vi har på hjerte? Et ændret udsyn? Et skærpet helhedssyn, der inkluderer perspektivering og intuition? Oplevelsen af at skulle tilbage til hamsterhjulet? Eller har den seneste periode aktiveret nysgerrigheden på en ny måde – en længsel efter noget?

Jeg er overbevist om, at 2021 bliver et rigtig spændende år med masser af muligheder og udvikling – altså hvis vi tager ejerskabet 100%, tør dykke ned i os selv og frigøre det fulde potentiale, som dette scenarie lige nu provokerer og udfordrer os til hver især!

Hvilken ramme fortjener du at lande i? Ønsker du at agere på det?

Det handler om at tage de små skridt mod kvantespringet …

Kære netværk, nuværende og tidligere kandidater. Jeg ønsker jer alle et godt 2021.

De bedste hilsner Jesper

#outplacementsupply #ascensionawareness #creatingjobandlife #executive #outplacement #jobsøgning #karrierecoaching #onboarding #karriereudvikling #personligudvikling #lederskab #traumeforløsning #meditation #helhedssparring #HR